5 vinkkiä vartalon ihon kesähuoltoon.

Vartalon ihonhoito on yhtä tärkeätä, kuin kasvojen ihonhoito. Kuten kirjoitin Colose kaupan vartalohoitotuotteiden esittelykohtaan, säännöllisellä kuorinnalla ja kosteutuksella vartalon iho toimii paremmin, iho on kimmoisampi ja terveemmän näköinen. Ihon pintaverenkierto ja aineenvaihdunta toimivat paremmin hoidetulla vartaloniholla. Vartalo tulisi kuoria kerran viikossa ja kosteuttaa säännöllisesti. Myös miesten! Kun hoidat vartalon ihoa oikein, saavutat pehmeän, kauniin ja terveen ihon. Vartalon ihonhoitotuotteilla kosteutetaan, suojataan, elvytetään ja puhdistetaan vartalon ihoa. Niillä myös pidetään yllä hygieniaa ja vähennetään hienhajua. Tässä blogitekstissä kerron teille 5 vinkkiä vartalon ihon kesähuoltoon.

1. Puhdista oikeilla tuotteilla

Vartalon iho tulisi puhdistaa säännöllisesti. Kun vartalon puhdistamiseen käytetyt tuotteet ovat laadukkaita ja kosteuttavia, iho ei pääse kuivumaan. Pesutuotteiden olisi hyvä olla neutraaleja tai hieman happamia. Liiallinen peseminen kuivattaa ihoa ja heikentää sen suojaa. Erittäin kuivaihoisen kannattaa lisätä pesutuotteen sekaan hieman Colosen Ihonhoitoöljyä.

Coloselta löytyy useita erinomaisia suihku- ja kylpytuotteita niin naisille kuin miehillekin. Oma (ja meidän koko perheen) ehdoton suosikki on Suihku- ja kylpyvaahto Bain De Mousse. TÄSTÄ pääset lukemaan lisää Bain De Moussesta.

2. Kuorinnalla puhtia aineenvaihduntaan, kiinteytystä iholle ja pohja tasaiselle rusketukselle

Vartalon ihoa tulisi kuoria kuten kasvojenkin ihoa. Kerran viikossa tehty huolellinen vartalon kuoriminen elvyttää ihon pintaverenkiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaa, vähentää selluliitin muodostumista, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja valmistaa ihoa vastaanottavaisemmaksi hoitotuotteille. Kuorimalla ihoa saadaan myös kuona-aineiden poistumista tehostettua sekä kiinteytettyä ihoa. Kuorittu vartalon iho on tasaisen ja kirkkaan värinen, terveen näköinen, hilseetön, sileä ja uusiutuu nopeammin. Kuorinnalla voidaan myös valmistaa ihoa rusketukselle tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Kuorinta tekee hyvää niin herkälle ja kuivalle iholle, kuin rasvaiselle iholle, arville sekä pigmenttimuutoksille.

Colosen Vartalonkuorinta sisältää kosteuttavaa voidetta sekä kuumakäsiteltyjä pyöristettyjä merihiekkahippusia. Vartalonkuorinta levitetään aina joko kuivalle tai hieman kostealle iholle hellin pyörivin liikkein. Kuorintaliikkeiden tulee aina olla verenkierron mukaisia ja suuntautua kohti sydäntä. Kuorinnan tehoa voidaan lisätä käyttämällä siihen tarkoitettuja kuorintahanskoja, jotka saat hankittua omalta Colose yhteyshenkilöltäsi.

3. Kosteutuksella lisää vastustuskykyä

Kuten kasvojen iho, myös vartalon iho kaipaa lisäkosteutusta. Colosen vartaloemulsioiden tehtävä on kosteuttaa ihoa sekä tehdä ihosta pehmeä ja joustava. Kunnollinen ja säännöllinen vartalon ihon kosteutus myös parantaa ihon vastustuskykyä ja pitää ihon ehjänä.  Vartaloemulsioiden lisäksi Coloselta löytyy Ihonhoitoöljy. Öljy sopii erityisesti todella kuivalle iholle.

Vartalon kosteutukseen tarkoitetut tuotteet tulee levittää aina puhdistetulle ja pyyhekuivalle iholle. Parhaimman vaikutuksen saat, jos iho on myös kuorittu ennen kosteutusta. Coloselta löytyy myös miehille oma vartaloemulsionsa, joka on kehitetty erityisesti miesten ihon tarpeita huomioiden.

4. Hikoilu kuriin

Tämän kevään ja kesän helteet ovat olleet toivottuja ja ennätyksellisiä. Kesän juhlissa ja arjessa hikiläikät eivät kuitenkaan ole toivottuja. Oma luottotuotteeni onkin Colosen hellävarainen, mutta todella tehokas Talkki. Levitä Talkkia kainaloihin, rintojen alle, yläselkään, reisien sisäosiin ja sellaisille alueille, josta hikoilet. Talkki imee kosteutta eli hikeä iholta ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Talkki onkin kesän ykköstuote. Levitä talkkia kenkiin ja jalkoihin, niin vältät ikävät hiertymät.

Tällaisena hieman reitevämpänä naisena tuskailin aiemmin kesämekkoja ja hiertyneitä sisäreisiä. Colosen talkki mahdollistaa ihanien kesämekkoja ja hameiden käytön myös minulle. Tiesitkö, että karvanpoiston jälkeen kainaloiden iholle ei saa levittää pariin päivään deodoranttia. Tällöin Colosen talkki jälleen pelastaa tilanteen. Pääset tutustumaan Colosen deoihin TÄSTÄ linkistä.

5. Tasaisen rusketuksen salaisuus

Aiemmissa blogiteksteissä olen paljon puhunut auringon vaaroista. Ruskettunut iho merkitsee monelle tervettä, kaunista ihoa. Todellisuudessa ihon ruskettuminen on ihon tapa kertoa sen vaurioitumisesta auringossa. Jos kaipaat ja arvostat enemmän päivettynyttä ihoa, on siihen myös terveellisempi ja turvallisempi tapa. Colosen itseruskettavalla saat luonnollisen ja tasaisen rusketuksen helposti.

Jopa kokematon itseruskettaja onnistuu Colosen itseruskettavalla. Tuote ei tuoksu tyypilliselle itseruskettavalle vaan ihanan raikkaalle. Colosen itseruskettava ei myöskään ole oranssi, vaan tuote reagoi oman ihosi kanssa ja luo yksilöllisen rusketuksen juuri sinulle. Muistathan suojautua auringolta TÄSTÄ linkistä löytyvien aurinkotuotteiden avulla. Viimeistele rusketuksesi Colosen rauhoittavalla After sun-tuotteella.

Näillä vinkeillä saat itsellesi kauniin ja terveen vartalon ihon loppukesäksi. Oliko vinkeistä sinulle apua? Minkä vinkin sinä jakaisit vartalonhoitoon liittyen? Kommentoi alle ja katso samalla mitä vinkkejä muut ovat jakaneet.

Aurinkoista viikonloppua!

Kosmetologisi Hanna

You may also like

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkeistä! Öljy kiinnostaa….itselläni iho muuttunut enemmän atooppiseksi, myös vartalon iho. Aiemmin ongelma liittynyt lähinnä talven pakkasiin. Nykyisin ihan näin kesähelteilläkin iho kuivuu ja kutisee.

    1. Hei Anne. Tuo Ihonhoitoöljy on kyllä todella hyvä. Itselläni on sellainen sairaus, joka kuivattaa ihoani normaalia enemmän ja olen löytänyt avun öljystä juurikin tuohon hilseilyyn. Toinen mitä käytän säännöllisesti, on Erikoishoitovoide Essentielle. Se sopii todella hyvin esim. kuiville kantapäille, rohtumille ja erittäin kuiville alueille tehotuotteeksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *