Miten hoidan ihoa kesän jälkeen?

Tämä kesä on ollut erittäin rankka iholle. Iho on joutunut monena päivänä kestämään jopa säätiedoituksissa annettavaa UV-varoitusta. Kesän jälkeen iho saattaa olla paksuuntunut, täynnä epäpuhtauksia, pintakuiva ja pigmenttimuutoksiakin saattaa olla auringon vaikutuksesta iholla. Kesän grilliherkut ja terassisiiderit ovat saattaneet tehdä oman osuutensa ihon kuntoon. On siis äärettömän tärkeätä hoitaa loppukesästä iho taas kuntoon syksyä ajatellen.

Lue alta millaisilla vinkeillä virkistät ihosi kesän rasitusten jälkeen.

1. Kirkas, tasapainoinen ja kosteutettu iho kaipaa hoitoa.

Loppukesästä kasvojemme iho huutaa kosteutusta. Jokaisen yli 40vuotiaan naisen iho on jo pintakuiva. Kasvojemme iho kaipaa hellää, mutta tehokasta hoivaa sekä kosteutusta ja elvytystä kesän rankoista olosuhteista. Oikealla kasvovoiteella saat palautettua ihollesi raikkaan kuulauden ja elinvoiman. Myös miesten iho sekä lasten ja nuorten iho kaipaa kosteutusta kesän kuluttavan vaikutuksen jälkeen.

Egalisante, eli oma henkilökohtainen lempparini on nyt elokuussa erikoistarjouksessa. Egalisante ylläpitää ihon kollageenintuotantoa ja kosteuttaa pintakuivaa ihoa tehokkaasti. Iho pysyy sileänä ja kimmoisana. Näppärä aamuin illoin levitettävä Egalisante on ylellinen ja tehokas voide ensimmäiseksi Antiage- tuotteeksi.

Nuorisolle soveltuva Aloe Vera emulsio, sekä miesten After shave balsami parran ajon rasittamalle iholle, ovat myös elokuussa tarjouksessa.

Pääset lukemaan tuotteista tarkemmin alla olevista linkeistä

Egalisanten löydät  TÄÄLTÄ
Aloe Vera emulsion löydät TÄÄLTÄ
ja miesten After shave Balsamin TÄÄLTÄ

2. Poista iholta epäpuhtaudet ja kuona-aineet nopeasti ja tehokkaasti. Detox-hoito on ykkösjuttu loppukesästä!

Kesän jälkeen on hyvä tehdä iholle tehopuhdistus. Sen teet helpoiten Colosé Detox naamiolla. Naamion teho perustuu aktiivihiileen, joka saa TODELLA tehokkaasti kuona-aineet liikkeelle. Paksuuntunut samea iho saa naamion avulla tasaisen pinnan ja kirkkaan värin. Naamio imee puoleensa grilliherkkujen ja terassisiidereiden aiheuttamat epäpuhtaudet.

Kaikki Detox tuotesarjan tuotteet löydät TÄÄLTÄ

3. Rypyt ja juonteet sekä rohtuneet huulet kaipaavat extra hoitoa loppu kesästä.

Silmänympärysiho on paljon ohuempaa ja herkempää, kuin muu kasvojen iho. Tästä syystä rypyt ja juonteet ilmestyvät sille alueelle herkemmin, kuin mihinkään muualle. Silmänympärysihoa tulisi alkaa hoitamaan viimestään silloin, kun aloittaa käyttämään ripsiväriä ja muuta silmämeikkiä. Kesällä myös huulet palavat herkästi. Colosén Silmänympärysvoiteella pystyt kosteuttamaan ja suojaamaan silmien ympärysihon ja huulten ympärysihon kestävästi.

Riittoisan Miracle silmänympärysvoiteen löydät TÄÄLTÄ

4. Hoida hikoilu kuriin ja helli vartalon ihoasi rankan kesän jälkeen

Vartalon iho on todella kovilla kesän helteessä hikoiltuaan monessa tilanteessa ja altistuttuaan auringolle koko kesän ajan. Ihoa tasapainottavat pesutuotteet ovat elvyttävän ja rauhoittavan ihonhoidon perusta. Ihon pH-tasapainoa ylläpitävä uudistunut Bain De Mousse- Suihkuvaahto on hellävarainen, mutta tehokas pesutuote koko perheelle.

Kuinka monesti olet kesän aikana muistanut kuoria ihosi? Myös kainalosi? Colosé hemmotteluhetkissä muistutetaan ajoittain kainaloiden kuorinnan tärkeydestä. Levitämme kainaloihimme kerroksittain deodoranttia, talkkia ja hikoilemme kesähelteillä täysin eri tavalla, kuin muina vuodenaikoina. Kainaloiden kuoriminen poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ja kosmetiikkajäämät iholta. Se hillitsee säännöllisesti tehtynä hien eritystä ja saa hien tuoksumaan miedommalle.

Rasittunut vartalon iho kannattaa kosteuttaa kuivalle iholle suunnatulla, todella tehokkaalla vartaloemulsiolla. Itse arvostan suuresti sitä, että voide imeytyy nopeasti, enkä joudu suihkun jälkeen kauan odottelemaan voiteen imeytymistä.

Elokuun eduista löydät nämä tuotteet:

Uudistuneen Bain De Mousse- suihkuvaahdon löydät TÄÄLTÄ
Kainaloiden pelastajan Vartalokuorinnan löydät TÄÄLTÄ
ja kosteuttavan Vartaloemulsion TÄÄLTÄ

5. Syvyyttä rusketukseen ja mummini vinkki naisille

Kesä on rusketuksen ystävien lempiaikaa vuodessa. Loppukesän rusketusta kannattaa syventää Colosén Aurinkopuuterilla. Sipaus hiusrajaan, poskille, kaulalle ja dekolteelle saa ihosi hehkumaan kauniisti loppukesän auringossa. Mummini opetti, että aurinkopuuteria pitää aina tupsuttaa myös hieman rintojen väliin, näin se luo kuulemma vaikutelman suuremmista rinnoista. 😉

Aurinkopuuterin löydät TÄÄLTÄ

Millaisissa ihonhoitoasioissa tai meikkineuvoissa voisimme olla sinulle avuksi? Tai onko sinulla toiveita blogitekstin aiheeksi? Laita viestiä tulemaan, niin autamme mielellämme! Myös tilauksen tekemiseen ja oman Colosé yhteyshenkilön valitsemiseen liittyvissä asioissa autamme mielellämme!

Kauniita loppukesän päiviä sinulle toivottaa:

Kosmetologisi Hanna

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *