Miten hoitaa ihoa keväällä ja kesällä?

Ihana aurinko! Kevät on vihdoin täällä! Pitkän talven jälkeen ilmat lämpenevät, aurinko alkaa lähettää lämmittäviä säteitään ja luonto heräilee hiljalleen horroksesta. Kevät on uudistumisen aikaa. Tämänkertaiseen postaukseen olen koonnut sinulle kattavan kosmetologin tietopaketin siitä mitä keväällä ja kesällä tulee huomioida ihonhoidossa.

Mitä pitää huomioida erityisesti ihonhoidossa keväällä ja kesällä?

Meidän jokaisen iho on erilainen ja minunkin ihollani on eri tarpeet talvella ja kesällä. Kevään aikana on äärimmäisen tärkeätä hoitaa ihoa rankan talven jälkeen. Keväällä iho saattaa olla myös herkillä allergiakauden alettua. Myös kevään aurinko tuo omat haasteensa ihonhoitoon. Alle olen koonnut todella kattavan tietopaketin siitä, mitä asioita tulisi erityisesti huomioida ihonhoidossa keväällä ja kesällä. On tärkeätä huomioida jokainen osa-alue. Terve iho toimii kehon puolustusmekanismina, suojaa elimistöä sekä näyttää hyvinvoivalta.

Jaa tämä postaus Facebookissa postauksen alta löytyvästä jakonapista.

Kosmetologin vinkit miten hoitaa ihoa keväällä ja kesällä

1. Kasvojen ihonhoitosuositus keväälle ja kesälle

Vinkkilistan ensimmäisenä keskitytään kasvojen ihoon. Kesällä ihonhoito on nimittäin erityisen tärkeää. Auringon valovanhentava vaikutus on voimakkaimmillaan ja haitallisen UV-säteilyn takia ihosyöpäriski ja aurinkovaurioiden saamisen riski moninkertaistuu. Kokosin TÄMÄN linkin taakse mielestäni tärkeimmät kesäiset ihonhoitovinkit kasvojen iholle. Varsinkin viimeisin vinkki kasvojen ihonpuhdistukseen on erittäin ajankohtainen tänä keväänä!

2. Vartalo kesäkuntoon

On erittäin tärkeätä huolehtia kasvojen ihon lisäksi myös vartalon ihosta. Vartalon ihonhoito usein unohtuu, koska peitämme sen päivittäin vaatteillamme. Kesää kohti kuitenkin paksut vaatekerrokset ohenevat ja vartalon iho tulee enemmän näkyville. Kaunis kesäiho on hyvinvoiva, ehjä, terve ja kauniisti päivettynyt. Kokosin 5 vinkkiä vartalon kesähuoltoon. Oletko sinä jo tehnyt kaikki nämä viisi kohtaa? Kurkkaa TÄSTÄ linkistä vinkkilista itsellesi ja hanki näillä ohjeilla kaveriporukkasi kaunein rusketus.

3. Vältä nämä virheet auringolta suojautumisessa

Auringolta tulee suojautua ympäri vuoden, mutta erityisen tärkeätä se on keväällä ja kesällä, jolloin auringon haitalliset uv-säteilyt ovat voimakkaimmillaan. Viime keväänä kokosin listan tyypillisimmistä virheistä, joita ihmiset tekevät hankkiessaan aurinkosuojatuotteita. Tarkista listalta oletko sinä osannut välttää yleisimmät sudenkuopat. Kolme tyypillisintä virhettä pääset lukemaan TÄSTÄ linkistä.

4. Pysy raikkaana helteillä

Viime vuonna kesän helteet alkoivat jo Toukokuussa. Niinpä nyt on hyvä aika päivittää hygieniatuotteet ajantasalle mahdollisia tulevia kuumia päiviä varten. Vuoden 2018 elokuun postauksessa kokosin yhteen raikkaan ihon reseptin. Kurkkaa miten pidät itsesi raikkaana kovemmillakin helteillä ja arjen kiireen keskellä. Listan toiseksi viimeinen vinkki on oma henkilökohtainen suosikkini. Sen avulla olen välttänyt monta kiusallista tilannetta kesäjuhlissa. Pääset lukemaan postauksen TÄSTÄ linkistä.

Kommentoi alle löysitkö Sinä tämän listan vinkeistä hyödyllisiä neuvoja kevätihon hoitamiseen. Muista myös jakaa tämä postaus omille Facebook-kavereillesi alapuolelta löytyvästä jakonapista. Seuraavassa postauksessa neuvon Sinulle raikkaan ja kuulaan kesämeikin reseptin.

Aurinkoisia kevätpäiviä

-Kosmetologisi Hanna-

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *