Raikas ja kuulas meikki kevään ja kesän juhliin.

Kevään ja kesän juhlissa vuonna 2019 on meikkiteemana luonnollisuus ja raikkaus. Saatat painia kesäisin hyvin tyypillisen ongelman kanssa. Kesähelteet ovat oikea koetinkivi meikinpohjustus tuotteille sekä meikkipohjille. Helle ja hikoilu, sekä aurinkolasit/silmälasit muovaavat rajustikin päivän aikana meikkiä. Myös luomivärit tuppaavat oikein lämpöisenä kesäpäivänä pakenemaan luomivakoon turvaan helleaaltoa. Tästä postauksesta löydät 5 vinkkiä raikkaan, kuulaan ja hehkuvan juhlameikin tekemiseen kevään ja kesän juhliin.

Vältä meikin leviäminen auringossa näiden askelten avulla

Kun työskentelin kosmetologina hoitolassani, yksi suurin kevään ja kesän asiakaskunta olivat juhlameikkiin tulijat. Tuskailin joka kesä sen kanssa, miten saisin morsiamen tai vastavalmistuneen meikkipohjan pysymään koko aurinkoisen juhlapäivän kasvoilla kauniina. Toinen hyvin yleinen ongelma ja etenkin omien kasvojeni osalta, on silmälasit ja aurinkolasit. Kesäisenä päivänä silmälasit hiostavat nenänvartta ja niiden alla meikkipohja on nopeasti mytyssä ja kasaantuu ikävästi nenänpieliin.

Olen tähän alle koonnut helpon viiden askeleen juhlameikin, joka on kevyt mutta raikas. Poimi tästä itsellesi toimivimmat vinkit ja kurkkaa jutun lopusta millaisen meikin minä näillä ohjeilla itselleni loin. Postauksen lopusta löydät  myös jakonapit someen. Jaa tämä postaus ja meikkivinkit myös ystävillesi.

5 askelta kevän ja kesän juhlameikin onnistumiseen

1. Kuulas ja luonnollinen meikkipohja, joka kestää.

Paksu meikkipohjakerros alkaa väistyä ja luonnollisempi ja raikkaampi, sekä läpikuultavampi meikkipohja tekee tuloaan. Ryhdy rohkeaksi ja jätä meikkivoide kokonaan pois. Levitä kasvoille kasvovoide/aurinkosuojavoide, Tyrninaamio ja peitä ihon isoimmat ongelmakohdat ohuelti Peittävällä meikkipuuterilla (entinen Peittävä värivoide). Muista häivyttää hyvin ja taputtele kiinni Irtopuuterilla. Vältä Peittävän meikkipuuterin levitystä niille kohdille kasvoja, johon mahdolliset silmälasit tai aurinkolasit osuvat.

2. Kehystä kasvot ja tuo ryhtiä katseeseen.

Kulmakarvojen muotoilulla on yllättävän suuri merkitys kasvojen ilmeelle. Kestovärjää ja muotoile kulmat ja täytä tyhjät kohdat Puuterimaisella luomivärillä. Pääset opettelemaan oikeaa kulmien muotoilua TÄSTÄ aiemmasta blogipostauksestani, jonka olen julkaissut omassa Beauty By Hanna Amanda- blogissani. Tai voit halutessasi luovuttaa homman kosmetologille, joka tekee työn muutamassa hetkessä. Kevään ja kesän luonnolliseen tyyliin sopii luonnolliset kulmat. Puuterimainen luomiväri mukautuu kasvoille hyvin ja luo kulmiin pehmeän, mutta skarpin ilmeen.

3. Raikas katse

Hellekeleillä on oikeastaan aika turhaa tuhlata aikaa rajauksiin tai luomiväreihin. Ne leviävät oikein kovalla helteellä joka tapauksessa. Todella kauniin katseen saat taivuttamalla ripset ripsientaivuttimella kauniille kaarelle ja levittämällä ripsiin ensin ripsiä pidentävää ja tuuhentavaa Basic mascaraa, sekä sen jälkeen runsaasti Colosen Vedenkestävää mascaraa.

4. Kesän värihehkua huuliin

Viimeistele meikkisi Colosen UPEILLA huulipunilla! Valitse sävyiksi raikkaat Mandarine, Orchidee, Bois De Rose tai Fuschia. Huulipunat ovat muuten tarjouksessa nyt Toukokuun 2019 ajan! Colosen huulipunat hoitavat ja kosteuttavat samalla, kuin viimeistelevät hehkuvan juhlameikkisi kevään ja kesän juhliin.

5. Kasvojen muotoilu. Piirteet esille!

Tuo kasvoille kuulautta ja hehkua poskipunalla sekä Aurinkopuuterilla. Ehdoton lempparini on poskipunista Orchidee Claire, jolla taiot poskille ihanan raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Levitä Aurinkopuuteria isolla siveltimellä otsalle hiusrajaan sekä kevyesti poskiluun alle luomaan luonnollista varjoa. Varo levittämästä liikaa Aurinkopuuteria, jottei tuloksesta tule oranssi tai tunkkainen. Liika Aurinkopuuteri voi leukalinjan alapuolella näyttää likaiselta. Kevyttä ja ohuita kerroksia. Siinä on jutun juju!

Kerään tähän alle vielä aiemmin kirjoittamiani postauksia meikkaukseen liittyen. Lue lisää näistä linkeistä:

HELPPO ARKIMEIKKI VIDEO-TUTORIAL

MEIKKISIVELTIMIEN ABC

KUINKA TEHDÄ TASAINEN JA KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA?

KESÄN 2018 KUUMIN FESTARIMEIKKI- VIDEO-TUTORIAL

Aurinkoista kevään jatkoa toivottaa

Kosmetologisi Hanna

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *